Kennismaken

Een school kiezen voor uw kind(eren) is een belangrijke beslissing. Het is tenslotte de plek waar uw kind(eren) de komende jaren veel tijd doorbrengen. De Windhoek staat voor goed onderwijs in een veilige omgeving. Kenmerkend daarbij is de individuele aandacht voor kinderen, de heldere structuur met ruime aandacht voor sociaal-emotionele ontwikkeling en zeer ervaren en betrokken leerkrachten. Graag laten wij u zien wat De Windhoek u en uw kind(eren) te bieden heeft.

Schoolkeuze is vooral een kwestie van ‘een goed gevoel’, kom daarom gerust eens langs voor een kennismaking met onze school. Uiteraard is het mogelijk om een rondleiding te krijgen en een oriënterend gesprek met de directeur te voeren. Ook uw kind is daarbij van harte welkom. Het is dé manier om De Windhoek te ervaren.

De leerkrachten van groep 1/2 staan u graag uitgebreid te woord. Uw gevoel bij deze leerkrachten is erg belangrijk, zij zijn de personen die uw kind het eerste jaar gaan begeleiden. Ook zijn ouders graag bereid om hun ervaringen met u te delen en uw vragen te beantwoorden. Ouders weten het beste voor welke keuze u staat en kunnen uw vragen vanuit hun eigen ervaring beantwoorden. Kijk gerust ook verder op deze website of op onze Facebook-pagina!